deleteUser

Användarens förhandsraderingsåtgärder. Efter att åtgärden har utförts: Efter 7 dagar kommer användaren och all användarens enhetsrelaterade data att raderas; Förhandsraderingsåtgärden kan avbrytas inom 7 dagar.

Skicka ångerförfrågan

Vänligen fyll i följande formulär för att skicka din ångerförfrågan.