deleteUser

Operacje przed usunięciem użytkownika. Po wykonaniu operacji: Po 7 dniach użytkownik oraz wszystkie dane związane z urządzeniami użytkownika zostaną usunięte; Operację przedusunięcia można anulować w ciągu 7 dni.

Wyślij oświadczenie o odstąpieniu

Proszę wypełnić poniższy formularz, aby wysłać oświadczenie o odstąpieniu od umowy.