deleteUser

Felhasználó előzetes törlési műveletei. A művelet végrehajtása után: 7 nap múlva a felhasználó és az összes, a felhasználóhoz kapcsolódó eszközadat törlésre kerül; Az előzetes törlési művelet 7 napon belül visszavonható.

Elállási nyilatkozat beküldése

Kérjük, töltse ki a következő űrlapot elállási nyilatkozata beküldéséhez.